fbpx

Den Forvitnelege Countryfestivalen 2021

Årets forvitnelege countryfestival på Voss er den andre i rekken, etter at de skiftet navn fra den intellektuelle countryfestivalen.

Siden vi er avskåret fra å foreta vår årlige utflukt til Nashville, så har festivalen på Voss blitt en særdeles god erstatning. Allerede i fjor døpte vi turen for Vossville, og hadde en aldeles utsøkt helg med god musikk på en meget veldrevet og ryddig festival.

Årets festival kan også by på godbiter, og selger både enkeltbilletter til konsertene og festivalpass for de som ikke vil gå glipp av noe som helst.

Fredag kan de by på en meget spennende tribute til Flying Norwegians, i form av bandet Wounded Bird som består av en rekke kremmusikere fra Bergen. Apollon Records gjenutgir i disse dager Flying Norwegians på vinyl, så dette er akkurat det doktoren forordnet for å få bukt med pandemitristesse!

Legenden Jeff Wasserman tar med sitt Jeffrey’s Reverie, og deler kvelden med Yngve Jordalen Band og Oda Eirin Almeland. Jordalen spilte på festivalen i fjor, men da bass for The Northern Belle. Nå er han på Voss med soloprosjektet der han vil være i front.

Lørdag formiddag får vi et gjensyn med et av fjorårets absolutte høydepunkter, “Hest og fest for folk flest” – en reise gjennom countrymusikkhistorien med Twang Gang og Finn Tokvam.

På kvelden dukker både Ida Jenshus, Bendik Brænne og Ila Auto opp – så vi kan trygt garantere en aldeles ypperlig kveld på Voss.

Søndag får vi en spennende duokonsert med to av våre favoritter, Claudia Scott og Olav Stedje. Det hele avsluttes med Signe Marie Rustad og Embla & The Karidotters – som vi virkelig anbefaler å ikke gå glipp av!

Sjekk ut rapporter fra fjorårets festival, og så snakkes vi på Vossville i helga?

(foto: Arnulf Østerdal)

Siste artikler

Lest dette?