Fredagsvideo: Eide Olsen – The Hate Still Burns

Eide Olsen er det nye prosjektet til vokalist og låtskriver Asgeir Eide-Olsen. Han har i en årrekke skrevet låter og vært frontmann i forskjellige band i Bergen, som Scoop, GoGo Foundation og Nude Not Naked. Men de siste årene har det vært relativt lite aktivitet fra Eide-Olsen, frem til han for et par år siden begynte å skrive låter som en foss.

Sammen med musikere i Polen og i Bergen har han laget en plate som kommer ut i slutten av November. Cross My Heart slippes på Den Bergenske Plateproduksjon, og første singel er ute idag. Det er den dystre “The Hate Still Burns”, som har fått en aldeles fantastisk musikkvideo regissert og filmet av årets mest premierte filmskaper her hjemme – Kjell Hammerø som er aktuell med filmen Entombed – som har fått over 20 priser på internasjonale filmfestivaler i år.

I videoen møter vi også vokalist Ingerlise Drabløs, som har spilt med Eide-Olsen i en årrekke, og gitarist Atle Engelstad som har vært Eide-Olsens trofaste sidemann så lang tilbake som det finnes nedskrevne notater om lokal musikkhistorie.

Følg Eide Olsen på Facebook.

Forrige artikkelVideopremiere: Anders Dahlberg – Rose
Neste artikkelDust of Daylight Sessions: The Northern Belle
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here