Regnbuelåten var ett av navnene denne låte gikk under når planleggingen av Eide Olsens debutalbum Cross My Heart foregikk.

Låten handler om å få være den man er, og elske den man vil.

Sammen med et polsk animasjonsstudio har Asgeir laget videoen vi har plukket ut som ukens fredagsvideo. Polen er som kjent et land som har store utfordringer i politikk og holdninger rundt LBGTQ-bevegelsen, så at videoen er laget der gir den litt ekstra kraft.

Det viktigste er uansett budskapet. Alle er like mye verdt og fortjener like mye kjærlighet, uansett hva de tror på og føler på.

Foto: Arnulf Østerdal
SHARE
Forrige artikkelSinglefredag – 9. april 2021
Neste artikkelZach Schmidt – Raise a Banner
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here