Fredagsvideo: Eide Olsen – Be That Man

Vår venn Asgeir Eide-Olsen slipper nok en single i forkant av platelansering som etter planen skal komme i slutten av november. Denne gangen er det låten “Be That Man” som har blitt festet til film av filmskaper Kjell Hammerø.

Nok en gang er det en imponerende produksjon, der spesielt gitarist Atle Engelstad overbeviser som uteligger. Filmen har funnet kjernen i låten, og for de som ikke er laget av stein så kan det fort komme fukt i øyekroken på slutten. Platen Cross My Heart er ikke langt unna! Hold øynene åpne etter mer fra Eide Olsen.

Forrige artikkelForever Worse Better – Great Peacock setter standarden for årets album
Neste artikkelRoger Græsberg & Foreningen har funnet seg selv og lyden av skogen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here