Fredagsvideo: Eide Olsen – Jul i Bergen

Endelig er denne låten tilgjengelig på streamingplattformer og på YouTube som en helt ny, animert musikkvideo, fylt av fantastiske tegninger av Bergen.

Vi skrev om låten “Jul i Bergen” helt tilbake i 2010, og delte da låten til alle som ønsket å laste den ned. Det var første gang låten var allment tilgjengelig siden den kom ut i 1998, og den har blitt lastet ned over 1500 ganger.

Du kan lese bakgrunnshistorien for “Jul i Bergen” i posten fra 2010.

Videoen ser du i toppen av av saken, og hele EPen på tre låter finner du blant annet på Spotify.

Forrige artikkelPlatebunken: Oppsamlingsheat
Neste artikkelOtis Gibbs – Hoosier National
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here