Dust of Daylight’s Top 30 Norwegian Music

Velkommen til Dust of Daylight sin norske spilleliste! En liste med 30 ferske favorittlåter fra norske artister akkurat nå. Listen blir oppdatert en gang i måneden eller noe sånn og regelen er at alle låtene skal ligge minst en måned på listen. Så da er det plutselig veldig enkelt å holde seg oppdatert på aktuell norsk musikk innen roots-folk-country-americana-pop sjangrene. 

Listen inneholder låter og artister som allerede er omtalt på siden, men også en del låter og artister som vi gjerne skulle ha skrevet mer om, men som dessverre tiden ikke strekker til. Her vil du finne kjente og kjære favorittartister, men det vil også dukke opp helt nye talenter som kanskje blir akkurat din nye favorittartist.

Vi tenker at dette er en god måte å bli kjent med ny norsk musikk på og kjenner vi deg rett, kjære leser og lytter, så kommer du på et eller annet vis til å støtte våre fantastiske artistvenner en gang i framtiden. Enten ved å kjøpe et fysisk produkt eller ved å gå på den konserten som de skal holde rett ved der du bor. 

Her er listen! 30 ferske og aktuelle norske låter som vi i Dust of Daylight mener står fram som de aller beste ute akkurat nå innen sjangrene roots-folk-pop-rock-country-americana. Del den gjerne med venner og kjente og på sosiale plattformer. Bli med og vis fram det store mangfoldet vi har av norske artister og ordentlig norsk musikk. 

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Don Gallardo & How Far West – Broken
Neste artikkelAdrian+Meredith på norgesturné
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here