Tidligere i år startet vi en ny æra her på Dust of Daylight. Etter 107 månedslister med ny musikk, hovedsaklig fra det store utland, var tiden kommet for å legge den tradisjonelle månedslisteføljetongen på hylla. Hovedutfordringene med månedslister er at over tid blir det veldig mange lister å holde styr på for folk flest, og så sluker det masse tid med leteprosessen. Tid som trolig kan benyttes på bedre måter.

Nå skal vi ha to hovedlister fra Dust of Daylight, en som skal bli til de 100 beste internasjonale låtene fra året og en norsk liste med våre 30 norske favorittlåter akkurat nå. Her i posten finner dere sistnevnte liste. Til en hver tid kan dere følge med på denne listen over de tredve beste og mest aktuelle låtene fra bare norske artister. Listen blir oppdatert en gang i måneden eller oftere og alle låtene skal ligge minst en måned på listen. Dermed slipper man å følge flere enn bare denne ene listen for å holde seg oppdatert på aktuell norsk musikk innen roots-folk-country-americana-pop sjangrene.

Det oppleves kanskje litt rart at en liste som bare inneholder norsk musikk skal hete «Dust of Daylight’s Top 30 Norwegian Music», men det er enkelt forklart, det er så mange fine mennesker rundt i verden som følger oss og da ønsker vi at de lettere skal finne listen og dele denne med resten av verden.

Her er listen! 30 ferske og aktuelle norske låter som står fram som det beste som er ute akkurat nå innen sjangrene roots-folk-pop-country-americana. Håper at dere alle deler med venner og kjente og på sosiale plattformer, slik at vi med denne listen får spredt ordet og slått et ordentlig slag for norske artister og ordentlig norsk musikk.

 

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Don Gallardo & How Far West – Broken
Neste artikkelAdrian+Meredith på norgesturné
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here