Det er fredag og releasedag for ny musikk. Det har det vært mange fredager uten at jeg har gjort noe med, før nå. Jeg har ikke gitt helt opp disse månedslistene, men april gikk dessverre helt i glemmeboken. Men, til alle som gikk gjennom påsken med en stor knugende stein i mellomgulvet i desperasjon og depresjon på mangel av ny musikk, fortvil ikke. Månedslisten for mai er her, med hele 60 nye låter, inkludert de aller beste som dukket opp i april også. 

Mens vi venter på at sommeren skal feste grepet og at grunnlovsdagen skal sette oss helt ut av spill snart, så tenker jeg det kan være lurt med litt påfyll av musikk som faktisk er verdt å lytte på. Det er ikke så mye poeng i å utbrodere hva som er på listen, det finner dere selv ut av. Jeg garanterer at det vil bli nesten fire behagelige og spennende timer for alle som velger å sjekke ut månedens liste.

Forrige artikkelEliot Bronson – The Sunnfjord tour 2019
Neste artikkelNy musikk fra Tyler Childers
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here