Ny musikk fra Tyler Childers

sosiale medier denne uken kom det en aldri så liten advarsel om at det var noe på gang i Tyler Childers leiren. I dag kom nyheten om at Tyler Childers og hans egen label, Hickman Holler Records, har skrevet platekontrakt med RCA Records (Sony Music). Denne ble etterfulgt av nyheten om hans neste album, Country Squire, blir sluppet 2. august i år. Country Squire blir Childers oppfølger til gjennombruddsalbumet Purgatory som overbeviste stort da det kom ut i USA på høsten 2017 og i Europa rett etter nyttår i 2018.

Childers og selskapet slapp umiddelbart også første smakebit fra Country Squire, og video og musikk av låten “House Fire”, kan du se og høre i vinduet over. Låten er også sluppet på digitale strømmetjenester i dag. 

Dette låter umiskjennelig Tyler Childers med fele og banjo og alt som skal til. Nok en gang befinner selveste Sturgill Simpson seg i produsentstolen, akkurat som han gjorde på Purgatory. Det er bare å glede seg til noe som sannsynligvis blir et av årets musikalske høydepunkter innen amerikansk tradisjonsmusikk. 

Forrige artikkelSpilleliste – Mai 2019
Neste artikkelPlatebunken – Firkløver i mai
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here