fbpx

Spilleliste: Sommerens Soundtrack 2020

Sommeren 2020 blir ikke helt som andre somrer. Vi skal plutselig dele på ferielandet Norge alle sammen, og det kan være på sin plass å oppfordre til å respektere andre, og ikke minst oppføre seg som gjester når man reiser rundt. Vask hender, hold avstand – og rydd opp etter deg!

Det vel ingen hemmelighet at norske hotellturister er de mest krevende av alle nasjonaliteter som svinger innom i løpet av et år – det kan vel dessverre alle som har jobbet på hotell skrive under på. Men hvis alle bare viser hensyn, er greie mot alle de møter – og tenker litt på de som lager maten, vasker rom og hytter, står i butikken arrangerer ting og tang og generelt prøver å vise litt gjestfrihet så tror jeg vi skal få en fin sommer alle sammen.

Enkelt sagt – vær snill mot de som er på jobb i sommer! De er det for at DU skal få en fin sommer.

Og for alt i verden – ikke drit i naturen. Ikke kast søppel i naturen. Forlat alle områder der du oppholder deg i like fin tilstand som badet ditt hvis du får din favorittartist på besøk.

For å bidra litt til god stemning i ferien, så har vi skrudd sammen en spilleliste med det som i hvertfall blir mitt soundtrack i år.

Godlåter fra de siste årene, med hovedvekt på Americana. Vi sikter mot minst 200 låter, den inneholder vel akkurat nå ca 170 – så her skulle det være i hvertfall 6-7 timer med godlåt.

Husk – vær grei med andre, så er de greie med deg. Vær snill mot naturen, og ekstra snill mot dyrene.

Ha en fortreffelig sommer, alle sammen – og følg gjerne spillelisten – den oppdateres gjennom sommeren med nye godbiter.

Siste artikler

Lest dette?