Sommeren 2020 blir ikke helt som andre somrer. Vi skal plutselig dele på ferielandet Norge alle sammen, og det kan være på sin plass å oppfordre til å respektere andre, og ikke minst oppføre seg som gjester når man reiser rundt. Vask hender, hold avstand – og rydd opp etter deg!

Det vel ingen hemmelighet at norske hotellturister er de mest krevende av alle nasjonaliteter som svinger innom i løpet av et år – det kan vel dessverre alle som har jobbet på hotell skrive under på. Men hvis alle bare viser hensyn, er greie mot alle de møter – og tenker litt på de som lager maten, vasker rom og hytter, står i butikken arrangerer ting og tang og generelt prøver å vise litt gjestfrihet så tror jeg vi skal få en fin sommer alle sammen.

Enkelt sagt – vær snill mot de som er på jobb i sommer! De er det for at DU skal få en fin sommer.

Og for alt i verden – ikke drit i naturen. Ikke kast søppel i naturen. Forlat alle områder der du oppholder deg i like fin tilstand som badet ditt hvis du får din favorittartist på besøk.

For å bidra litt til god stemning i ferien, så har vi skrudd sammen en spilleliste med det som i hvertfall blir mitt soundtrack i år.

Godlåter fra de siste årene, med hovedvekt på Americana. Vi sikter mot minst 200 låter, den inneholder vel akkurat nå ca 170 – så her skulle det være i hvertfall 6-7 timer med godlåt.

Husk – vær grei med andre, så er de greie med deg. Vær snill mot naturen, og ekstra snill mot dyrene.

Ha en fortreffelig sommer, alle sammen – og følg gjerne spillelisten – den oppdateres gjennom sommeren med nye godbiter.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: The David Mayfield Parade – Holding On
Neste artikkelThe Yum Yums – For Those About To Pop
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here