Ryan Adams bekreftet i går nye spillejobber i Europa. Allerede i oktober er han tilbake, og fra den 27. oktober til 5. november spiller han i London, York, Edinburgh og Brüssel.

Platen er snart ute, og det er nettopp sluppet enda to smakebiter:

Den FANTASTISKE «Invisible Riverside»:

 

Og videoen «Dirty Rain» (låten vi husker fra hans comeback-surprise-show på El Rey tidligere i år).

Den er kun tilgjengelig hos Time Magazine, så klikk deg dit for å høre og se.

SHARE
Forrige artikkelThe Jayhawks – Mockingbird Time
Neste artikkelFredagsvideo: Lars Winnerbäck – Söndermarken
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here