Lørdagsvideo: Todd Snider & The Nervous Wrecks – The Devil You Know

 

Ukens lørdagsvideo dukket opp etter en liten assosiasjonsrunde som startet på onsdag. Otis Gibbs leverer bransjens beste Podcasts, gjennom sine samtaler med medsammensvorne musikere i «Thanks for giving a damn«. Denne uken hadde han besøk av Dan Baird fra blant annet The Georgia Satellites. Som i en periode spilte gitar i Todd Sniders backingband The Nervous Wrecks. ‘


Og det er fra denne perioden dagens lørdagsvideo dukker opp. Her er Todd Snider & The Nervous Wrecks med Dan Baird på gitar – som kjører fullt øs på «The Devil You Know».

SHARE
Forrige artikkelDaniel Martin Moore & Joan Shelley – Farthest Field
Neste artikkelJason Freeman – «Hex & Hell».
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here