fbpx

Fredagsvideo: Otis Gibbs – Ghost Of Our Fathers

OtisGibbs_bw

Vi har ventet og ventet på at vår kjære venn Otis Gibbs skal slippe albumet sitt fra fjorårets Kickstarter-kampanje. Grunnen til at vi har ventet er rett og slett fordi det er et fantastisk album og i går kom nyheten om at Souvenirs Of Misspent Youth blir utgitt i Europa 7.juli og for en gangs skyld, en drøy måned etterpå i Statene. Samtidig ble også den offisielle videoen til låten “Ghost Of Our Fathers” lansert på American Songwriter i går og hva er vel da mer naturlig enn at denne låten får bli ukens fredagsvideo?

Låten er en hyllest til hans egen far, i følge alle vennene til Otis var han den kuleste pappa de visste om. Kanskje ikke så rart siden han kjørte Harley-Davidson, hørte på Jerry Lee Lewis og hadde sine egne meninger. Otis selv har bare gode minner om barndommen og oppveksten og sier: “There wasn’t a single moment of my childhood that I didn’t feel protected and loved.” Slike fedre får verden aldri nok av! Så med den utfordringen til alle fedre, og inntil vi kan dele hele albumet og albumanmeldelsen med dere alle om knappe tre uker, her er en deilig forsmak på det som garantert blir et av årets beste albumutgivelser.

[youtube]http://youtu.be/Tc4zWf7AnGU[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?