OtisGibbs_bw

Vi har ventet og ventet på at vår kjære venn Otis Gibbs skal slippe albumet sitt fra fjorårets Kickstarter-kampanje. Grunnen til at vi har ventet er rett og slett fordi det er et fantastisk album og i går kom nyheten om at Souvenirs Of Misspent Youth blir utgitt i Europa 7.juli og for en gangs skyld, en drøy måned etterpå i Statene. Samtidig ble også den offisielle videoen til låten «Ghost Of Our Fathers» lansert på American Songwriter i går og hva er vel da mer naturlig enn at denne låten får bli ukens fredagsvideo?

Låten er en hyllest til hans egen far, i følge alle vennene til Otis var han den kuleste pappa de visste om. Kanskje ikke så rart siden han kjørte Harley-Davidson, hørte på Jerry Lee Lewis og hadde sine egne meninger. Otis selv har bare gode minner om barndommen og oppveksten og sier: «There wasn’t a single moment of my childhood that I didn’t feel protected and loved.» Slike fedre får verden aldri nok av! Så med den utfordringen til alle fedre, og inntil vi kan dele hele albumet og albumanmeldelsen med dere alle om knappe tre uker, her er en deilig forsmak på det som garantert blir et av årets beste albumutgivelser.

[youtube]http://youtu.be/Tc4zWf7AnGU[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelFrank Turner & The Sleeping Souls – Bergenfest 12.06.14
Neste artikkelBen Miller Band – Bergenfest 11.06.14
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here