Svenske Rootsy, som stadig henter utsøkte Americana-artister hit til Norden satser nå i Norge. De har fått Vibeke Sjøvold, som lenge har vært en av de to jentene bak «Honky Tonk Honeys», til å ta ansvar for den norske satsingen.

Dette feires nå med en storstilt Rootsyfestival på Buckleys i Oslo fra 28-30. september.

Artistlisten er lang og temmelig imponerende, så her må bare Oslofolket ta ansvar og møte opp…

Fredag 28/9:

Johan Örjansson (S)
Richard Lindgren Band (S)
Hege Brynildsen (N)
Første band er på scenen kl. 21.00

Lørdag 29/9:

Otis Gibbs (US)
A Nod to Bob – Bob Dylan Tribute (N/S)
Johan Örjansson (S)
Flea Market (N)
Otis Gibbs er på scenen kl. 20.00

Søndag 30/9

Songwriters in the round (N/S):
Hege Brynildsen, Johan Örjansson, Richard Lindgren, Anders Bjørnvold, Alexander Lindbäck m fl
På scenen kl. 15.00

Konferansier er naturlig nok Tom Skjeklesæther

SHARE
Forrige artikkelStephen Simmons på kort norgesturné
Neste artikkelFredagsvideo: Craig Davis – Arkansas
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here