Bob Dylan har etter sigende vært i Norge et par dager, etter en meget vellykket start på årets Europaturné og en glitrende spillejobb i Danmark på mandag.

Rapportene fra konsertene forteller om en blid og til tider dansende Bob Dylan – en oppførsel jeg ikke har sett fra den kanten siden han spilte på Norwegian Wood i 1998 – så mannen er nok i godt humør for tiden.

I dag spiller His Bobness i Bergen, og i morgen i Oslo. Bergenskonserten er langt fra utsolgt, så da håper jeg så mange som mulig trosser været og gir Bob den mottagelsen han fortjener på Koengen i kveld.

I mellomtiden kan du jo høre på de tre Podcastene Musikkbloggen laget sammen med ORBO i anledning Dylans 70-års dag.

Bob’s Boots # 1Bob’s Boots # 2 og Bob’s Boots # 2

Og selvsagt avrunder vi med en liten video med The Man Himself… «Things Have Changed»

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelVintage Trouble – The Bomb Shelter Sessions
Neste artikkelBob Dylan – Koengen, Bergen – 29.06.2011
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here