Kalenderen viser 16. august og det betyr at det igjen er tid for en aldri så liten hyllest til mannen som fra fattige kår sang seg opp til å bli Konge av hele verden. Mannen som sang er ikke lenger blant oss, men stemmen som endret verden stilnet aldri. Så takk for musikken Kong Elvis, verdens ører lytter fremdeles.

 

Forrige artikkelSon Volt – Electro Melodier
Neste artikkelAdrian+Meredith – Bad For Business
Eddie Christiansen
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here