Det har gått hele 41 år siden Elvis gikk bort, men Kongen er fremdeles høyst tilstedeværende!
I 2018 har han vært på internasjonal turné med symfoniorkester, boltret seg i en omfattende dokumentar på HBO og akkurat i dag herjer The King kinolerreter verden over i all sin legendariske ’68 Comeback Special prakt! Nevnte comeback spesial ble altså filmet for 50 år siden i år, og i den anledning lar vi en bunke filmsnutter fra innspillingen være årets hyllest til The King!

Forrige artikkelRobbie Fulks & Linda Gail Lewis – Wild! Wild! Wild!
Neste artikkelAustin Lucas – Immortal Americans
Eddie Christiansen
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here