Tirsdag 16. august 1977 tok mennesket Elvis Aaron Presley farvel med verden så altfor tidlig, men Stemmen og Karismaen som bodde i ham er fortsatt høyst tilstedeværende 45 år senere. I år har han sågar herjet på kinolerreter verden over i Baz Luhrmann’s film ELVIS. Filmen er på ingen måte en dokumentar, men selv med både små og store justeringer av hvordan ting virkelig skjedde fortelles selve historien ganske så sannferdig. Og selv for undertegnede som HATER samtlige “tribute artists” som ikler seg jumpsuit og leker Elvis, er det bare å bøye seg i støvet for Austin Butler som gjør en inn i helvetes innsats som 50-, 60- og 70-talls Elvis. Gi den mannen en Oscar med en jævla gang! Dagens filmtips der altså, en storslagen fest for øyet – men nå setter vi over til Elvis Himselvis!

Takk for musikken, Elvis – den gjør fremdeles verden bedre hver gang man hører den!

 

Forrige artikkelJohn Moreland – Birds In The Ceiling
Neste artikkelDen Forvitnelege Countryfestivalen 2022
Eddie Christiansen
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here