Fredagsvideo: Elvis Presley 80 år

Det er nok ingen overraskelse for våre lesere at ukens fredagsvideoer har masse med Elvis å gjøre. Kongen ville ha fylt 80 år denne uken og i den anledning har vi kunnet hygge oss med mange gode minner og «Elvis Week» her på bloggen. I dag presenterer vår Elvis ekspert, Eddie Christiansen, tre godbiter med The King, som en ordentlig avslutning på jubileumsuken, samt en solid start på helgen. (Red. Jan)

Tiger Man:

 

Clean Up Your Own Backyard:

 

If I Can Dream:

SHARE
Forrige artikkelElvis – 80 Kongelåter!
Neste artikkelWhere Country Meets Soul
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here