2-4 september tar vi atter turen til vårt eget Nashville. Vi snakker naturligvis om Voss, som vi allerede under Den Forvitnelege Countryfestivalen i 2020 døpte Vossville.

Årets festival byr på en imponerende lineup, der du kan møte følgende artister over tre dager:

Silver Lining
Benedicte Brænden
Rune Walle & Gunn Alstadhaug
The Vossa Rebels
Mighty Magnolias
Johan Berggren & Trøgstad Musikkompani
Ole Kirkeng
Tove Bøygard

Og så får du i tillegg to eksklusive forestillinger;

“Anger, bot og betring” med Finn Tokvam & Twang Gang
“Ivar Medaas – med jorda til bustad” med Endre Olsen & Hestehandlarane

I tillegg kan du møte Dust of Daylight i Foajeen på Gamlekinoen, der vi hver dag under festivalen vil streame en liten sofasamtale med artistene. Vi kommer til å spørre dem om ting vi lurer på, jakte på hemmeligheter om låtskriving og livet på veien, og underveis skal vi prøve å overtale dem til å spille en låt eller to. Alt vil bli streamet på våre Facebooksider fra ca klokken 17 fredag, lørdag og søndag.

Snakkes vi på Voss i september?

Den Forvitnelege Countryfestivalen på Facebook

Forrige artikkelVi minnes Kongen
Neste artikkelNick Nace – The Harder Stuff
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here