Dust of Daylight Sessions: Vossa Rebels

Vi er kommet til siste session fra Den Forvitnelege Countryfestivalen på Voss i 2021, og går like godt ut av serien med en grundig smell.

For Vossa Rebels gjorde sitt ytterste for å vrenge taket av leiligheten vår, mens de leverte en session som blåste alle i rommet i bakken. Lykke til med å sitte stille når disse gutta fyrer løs.

Låtene vi får høre er:
1: Mystery Train
2: A Little Confused
3. Bedop
4: Player

Bandet består av Sondre Hegg på vokal og gitar, Sondre Dæmring Styve på gitar og kor og Eivind Dæmring Styve på bass.

Heng gjerne med Vossa Rebels på Facebook, og for alt i verden – se dem live!

Forrige artikkelDust of Daylight Sessions: Olav Stedje
Neste artikkelAmanda Anne Platt & The Honeycutters – The Devil and the Deep Blue Sea
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here