DoD Sessions: Fernando

Fernando Viviconte var et ubeskrevet blad for mange når han gikk på scenen som oppvarmer for Richmond Fontaine i Oslo og Bergen. Til tross for 20 års fartstid som musiker, så har platene hans ikke nådd oss før overstrømmende kommentarer fylte Facebook og Instagram etter fredagens konsert i Oslo.

I Bergen hadde han med seg Dan Eccles på scenen, og skaffet seg effektivt et nytt publikum. Platesalget var imponerende både i Oslo og Bergen, så det er tydelig at Fernando traff en nerve hos folk med sin nydelige stemme.

Fernando har vært på veien i ukesvis allerede, og skal henge med gutta fra Richmond Fontaine (som fikk selskap av resten av bandet når de ankom Amsterdam i går). Når han kommer hjem til USA så skal han nesten umiddelbart ut igjen på veien sammen med vår gode venn Austin Lucas og Joey Kneiser.

Vi var så heldige å få lokket Fernando med på skogstur på vei fra sentrum til Flesland, og han delte låten “Kingdom Come” med oss – hentet fra den nye platen Leave The Radio On.

Sjekk ut nettsiden til Fernando, hvor du kan kjøpe platene hans.

Forrige artikkelDoD Sessions: Richmond Fontaine
Neste artikkelSpilleliste – April 2016
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here