DoD Sessions: Don Gallardo

Vi var så heldige å få besøk av hedersmannen Don Gallardo på verandaen vår i Nashville. 
Don har holdt til i Nashville siden 2008, og før det reiste han land og strand rundt og spilte sin egen musikk. 

På sin siste plate Still Here har han med seg folk som Nielson Hubbard, Richard Bailey (Steeldrivers) og Erin Rae, samt Whit Wright (American Aquarium, Joshua Hedley) og folk som har spilt med alt fra Johnny Cash, Sturgill og Margo Price. Han har skrevet låter med eksempelvis Mando Saenz, Robby Hecht og Tim Easton.

Musikken hans beskrives ofte med et kraftig fotfeste i 70-tallet, men med et mer moderne lydbilde. Tekstene er dønn ærlige, og han skriver og fremfører med hjertet utenpå skjorta.

Vi får høre låtene «A Boat Named Harmony» som han har skrevet med Robby Hecht, «A Train Goes By» som han har skrevet sammen med vår venn Tim Easton og den seige bluesey «Banks of the Mississippi». 

Don Gallardo er en av de vi virkelig har gledet oss til å presentere for dere, vi vet at dette vil falle i smak hos mange der ute!

Du kan lære mer om Don på www.dongallardo.com. Følg ham på Facebook. Sjekk ut Still Here på Spotify. Kjøp plater og merch fra Bandcamp.

Don var hjelpsomheten selv, og bidro til å sikre flere av de artistene som dukker opp utover i serien. 

Tusen takk til Don Gallardo for musikk, hjelp og bistand. 
Takk til Arnulf Østerdal for lydjobbing på location, til Tobias Østerdal for strålende lydmiks i etterkant av opptaket, til Torbjørn, Petter, Helge og Willy for å være stille på riktig sted, og til Zach «Smooth Hound» Smith for den perfekte front porch.

SHARE
Forrige artikkelDoD Sessions: Jon Latham
Neste artikkelDoD Sessions: Eliot Bronson
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here