DoD Sessions: Jon Latham

Dagens Dust of Daylight Session kommer fra Jon Latham. Vår kjære venn fra Kennesaw, Georgia har gitt oss platene Real Bad News og Lifers, og etablert seg som en stemme å legge merke til både der borte og her hjemme.

Jon var gjest i vår første Session-serie fra Nashville, i forkant av utgivelsen av Lifers

Platen fikk en utrolig god mottagelse i Americanamiljøer verden over, til å være en uavhengig utgivelse så har den fått veldig mye oppmerksomhet. 

Lifers kom ut på Cafe Rooster Records i fjor. Plateselskapet drevet av Sally Jaye og Brian Wright og noen venner. Som huser, Jaye, Wright, Ladies Gun Club, Darrin Bradbury og mange fler. Den andre låten fra dagens session er å finne på den platen.

Jon byr på to låter i dagens session, «Christmas Card» og «Tennessee Dime».

Den første, «Christmas Card» – finner du på Cafe Rooster Sessions Vol 2 som du kan kjøpe på Bandcamp.

Christmas Card ble skrevet som en hilsen til de hjemme, en jul da Jon ikke kunne dra hjem fordi han måtte jobbe. Mor, far, brødre og venner som Aaron Lee og Darrin Bradbury er med i låten og det er en dønn ærlig og vidunderlig fin liten låt.

Den andre er som sagt «Tennessee Dime» og finnes på Lifers

Følg Jon Latham på Facebook. Følg Cafe Rooster på Facebook.

Tusen takk til Jon Latham, og privatsjåfør Michael Latham.
Takk til Arnulf Østerdal for lydjobbing på location, til Tobias Østerdal for strålende lydmiks i etterkant av opptaket, til Torbjørn, Petter, Helge og Willy for å være stille på riktig sted, og til Zach «Smooth Hound» Smith for den perfekte front porch.

SHARE
Forrige artikkelThe Stray Birds – Let It Pass
Neste artikkelDoD Sessions: Don Gallardo
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here