Søndag var første dag i Nashville. Dagen startet med en tur til Grimeys, før turen gikk til en parkeringsplass bak en gammel strømpefabrikk. Der filmet vi tre låter med up-and-coming AMA debutant Becky Warren. Avbrutt av noen kjappe maurbitt, så fikk vi tre nydelige låter på teip om kommer i Dust of Daylight Sessions etter hjemkomst.

Etterpå dro vi på besøk til Jon Lathams produsent Josh Morris, der vi fikk høre en rekke låter fra den nye platen Lifers. Jeg tror vi kan love en plate som er enda bedre, tightere og med bedre låter enn debuten Real Bad News.

Vi filmet tre låter til Dust of Daylight Sessions, blant annet “Lifers” som slippes som single i dag.

nashvillnights_joesDeretter tok vi turen til Basement, som ligger i kjelleren under Grimeys. Der fikk vi oppleve en herlig releasekonsert med Miss Tess, som var omgitt av venner som Becky Warren, Abigail Washburn, The Stray Birds og Caitlin Canty. De leverte en konsert som til tider gnistret, takket være et par gitarister som virkelig leverte på et nesten perverst høyt nivå.

I morgen er det før-festival konsert med Aaron Lee Tasjan, Jon Latham, Buddy Miller, Lee Ann Womack og Chuck Mead og mange mange flere. Dette lover så bra at vi lar dere også få lov til å smake på litt karamellene med en aldri så liten norgespremiere på Jon Lathams “Lifers”! Sjekk også ut hans kampanje for det kommende albumet på Indiegogo og vær gjerne med å bidra slik at vi kan høre mer av Lathams låtskriverkunst.

 

Forrige artikkelFredagsvideo: The Stray Birds – Third Day In A Row
Neste artikkelAmericanafest 2016 – Nashville, Pre-festival dag 2
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here