Fredagsvideo: The Stray Birds – Third Day In A Row

Denne uken skrev vi om en av de beste og mest fengende platene som er kommet ut til nå år, The Stray Birds Magic Fire.

Video #2 fra den platen heter “Third Day In A Row”, og er en Tom Pettysk Heartlandrocker som haker av alle de riktige boksene…

Dette er en perfekt fredagslåt, mens vi venter på at klokken skal bli tacotid.

Ha en fortreffelig fredag, folkens.

 

Forrige artikkelRuby Red and the Moonshine Brothers – The Outlaws pt. 2
Neste artikkelAmericanafest 2016 – Nashville, Pre-festival
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here