DoD Sessions: Jon Latham

Jon Latham spiller for tiden inn sin nye plate Lifers i Fort Dakota Studios i Nashville. Oppfølgeren til Real Bad News tegner til å bli noe helt spesielt. I forbindelse med Americanafest så tok vi en prat med Latham og produsent og eier av Fort Dakota Studios, Josh Morris.

De forteller litt om hvordan de to møttes, om prosessen rundt innspillingen og hvordan det er å være nykommer i Nashville. Spredt utover i samtalen byr Jon Latham på låtene «Kimberly met Billy» og «Lifers» fra den nye platen, og «The Frame» fra debuten Real Bad News.

Du kan bidra til innspillingen OG få fjonge ting (og plate) fra Latham ved å ta turen til hans Indiegogo-kampanje. Vi har hørt omtrentlig halve platen, som var det som var innspilt i september, og kan garantere at dette blir en godbit som vi kommer til å snakke høyt om neste år.

Besøk Jon Latham på Facebook. Fort Dakota Studios på Facebook. Josh Morris på internett.

 

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Aaron Lee Tasjan – Ready To Die
Neste artikkelBecky Warren – War Surplus
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here