DoD Sessions: Amund Maarud

Vi var så heldige å få lokket Amund Maarud innom stua vår i East Nashville, når han allikevel var der borte for å spille litt gitar så amerikanerne fikk velfortjente hakeslepp.

Fra baklomma tryllet han like godt frem både Malin Pettersen og Jace Everett, som velvillig spratt opp for å kore på en låt.

Resten av tiden spilte han gitar så tapeten i huset vårt smeltet. Stort mer moro enn dette er det strengt tatt ikke mulig å ha det på lovlig vis.

Amund spiller to låter for oss:

Wild Child
Change of Heart

Følg Amund på Facebook. Sjekk ut nettsiden hans.

Forrige artikkelDoD Sessions: Ben Jarrell
Neste artikkelSinglefredag: Mary Bragg, Ketil Hansen, Drive-By Truckers, John Moreland
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here