DoD Sessions: Ben Jarrell

Vi fikk besøk av Ben Jarrell og hans gitarist Ryan Hunter Sanchez under årets Americanafest i Nashville, og de har tenkt å by dere på litt skikkelig rotekte countrymusikk.

Opprinnelig fra Alabama, men nå med bosted i Nashville, så slapp Ben Jarrel den utsøkte Troubled Times i fjor vår. En plate som virkelig tar outlawcountry tilbake dit den en gang var. Gode låter, en skikkelig, genuin countrystemme og et groove som gir deg troen tilbake på at countrymusikken fortsatt kan reddes fra popørkenen der den idag oppholder seg.

Ben og Ryan spilte fire låter for oss:

Gearjammer Blues
Fallen Angels
Troubled Times in a Tribal Town
My Old Friend

Sjekk ut Ben Jarrels nettside, og følg ham på Facebook.

Forrige artikkelLørdagsvideo: Secret Sisters – Hand Over My Heart
Neste artikkelDoD Sessions: Amund Maarud
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here