Lørdagsvideo: Secret Sisters – Hand Over My Heart

Den Brandi Carlile-produserte albumet Saturn Return slippes 28. februar, og denne uken slapp Secret Sisters den første singelen, “Hand Over My Heart”.

De trekker litt av de tekstmessige linjene med seg fra forrige plate, og synger om forhold som ikke har gått helt slik de ønsket.

Det de derimot IKKE trekker videre fra forrige plate, er lydbildet. Carlile har trukket søstrene med i et mer pop-orientert landskap, og det kan vise seg å bli et helt nytt Secret Sisters vi stifter bekjentskap med når hele albumet ankommer.

Siden vi traff dem sist, så har begge søstre blitt mødre, med under et års mellomrom, og slik fører naturlig nok med seg endringer på mange måter. Og nå har de altså valgt å plukke ut en litt melodisk lettbeint sommer-aktig låt som første singel – som motvekt om det litt gotisk mørke og tunge de leverte på forrige plate.

Det blir spennende å høre hvordan fortsettelsen arter seg. Inntil da, kos dere med “Hand Over My Heart”. Og for de som har øynene med seg, så er det ex DBT Shonna Tucker som spiller bass i videoen.

Forrige artikkelFredagsvideo: Lilly Hiatt – Brightest Star
Neste artikkelDoD Sessions: Ben Jarrell
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here