Fredagsvideo: Lilly Hiatt – Brightest Star

27. mars slipper Lilly Hiatt oppfølgeren til Trinity Lane, som ble kåret til årets album her på Dust of Daylight i 2018. I dag slipper hun singelen “Brightest Star” med tilhørende video.

Vi kan vel trygt si at forventningene er på plass etter å ha hørt denne godbiten på repeat noen ganger…

Videoen er filmet inne på Electric Hand Tattoo i Nashville, og det er Joshua Britt og mangeårig Rod Picott kollaboratør Nielson Hubbard som har regissert videoen.

Ryktene sier også at John Hiatt for første gang gjesteartister sin datters album, og han spiller på låten “Some Kind of Drug”, som altså slippes på albumet Walking Proof på New West i slutten av mars.

Forrige artikkelPete Molinari – Just Like Achilles
Neste artikkelLørdagsvideo: Secret Sisters – Hand Over My Heart
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here