Det er singlefredag, og vi tar en liten oppsummering på låter som har kommet ut de siste ukene.

Benedicte Brænden – Can’t Feel My Heart

Benedicte Brændens forrige plate ble særdeles godt mottatt her på bloggen, og vi venter spent på oppfølgeren. En forsmak får vi når hun slipper singelen “Can’t Feel My Heart”.

Sammen med elementer fra flere andre av østlandets Americanaband (Yngve Jordalen, Stian Sveen, Malin Pettersen og Signe Marie Rustad) så har hun laget en låt som i følge presseskrivet skal gi oss en idé om retningen for “det vanskelige tredjealbumet”. 

Platen som har fått tittelen Raging River slippes senere i år, og frem til da kan dere kose dere med denne videoen:

 

Kinley – Washington

En spretten poplåt er ofte på sin plass. Og når det kombineres med en viktig tekst og et budskap verden tydeligvis ikke kan få høre nok – så må vi ta den med. 

Artisten, Kiney Dowling kommer fra Prince Edward Island, rett nord for Nova Scotia i Canada. Hun er medlem i et av Canadas største indieband, Hey Rosetta!, og har gitt ut 4 plater med dem gjennom 10 år. Men nå er det hennes andre soloalbum som står for tur, og platen slippes i februar. Inntil da, sjekk ut singelen “Washington”. 

 

Lilly Hiatt – P-Town

Altså, hvor tøff er ikke «P-Town» ?? Vi gleder oss altså så til Lillys nye plate Walking Proof kommer ut den 27. mars, at det umulig kan være sunt. Heldigvis slipper hun et par smakebiter som gjør ventetiden litt enklere – men det er nå engang sånn at vi vil høre alt med en gang – når det låter som dette… om en tur til Portland som ikke ble helt som forventet.

 

Kristen Englenz – Rebound

Kristen slipper platen ingénue den 28. februar, og dette er vel den siste smakeprøven før hele platen er ute.

Vi gleder oss til dere får høre det ferdige produktet, jeg tror den vil finne mange velvillige ører her hjemme.

Rebound har en skikkelig deilig Maria McKee-feel, og er ganske bisk og bestemt i tonen.
Sjekk den ut:

 

 

SHARE
Forrige artikkelNora Legrand – Devotion (EP)
Neste artikkelJohn Moreland – LP5
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here