fbpx

Singlefredag: Benedicte Brænden, Lilly Hiatt, Kinley & Kristen Englenz

Det er singlefredag, og vi tar en liten oppsummering på låter som har kommet ut de siste ukene.

Benedicte Brænden – Can’t Feel My Heart

Benedicte Brændens forrige plate ble særdeles godt mottatt her på bloggen, og vi venter spent på oppfølgeren. En forsmak får vi når hun slipper singelen “Can’t Feel My Heart”.

Sammen med elementer fra flere andre av østlandets Americanaband (Yngve Jordalen, Stian Sveen, Malin Pettersen og Signe Marie Rustad) så har hun laget en låt som i følge presseskrivet skal gi oss en idé om retningen for “det vanskelige tredjealbumet”. 

Platen som har fått tittelen Raging River slippes senere i år, og frem til da kan dere kose dere med denne videoen:

 

Kinley – Washington

En spretten poplåt er ofte på sin plass. Og når det kombineres med en viktig tekst og et budskap verden tydeligvis ikke kan få høre nok – så må vi ta den med. 

Artisten, Kiney Dowling kommer fra Prince Edward Island, rett nord for Nova Scotia i Canada. Hun er medlem i et av Canadas største indieband, Hey Rosetta!, og har gitt ut 4 plater med dem gjennom 10 år. Men nå er det hennes andre soloalbum som står for tur, og platen slippes i februar. Inntil da, sjekk ut singelen “Washington”. 

 

Lilly Hiatt – P-Town

Altså, hvor tøff er ikke “P-Town” ?? Vi gleder oss altså så til Lillys nye plate Walking Proof kommer ut den 27. mars, at det umulig kan være sunt. Heldigvis slipper hun et par smakebiter som gjør ventetiden litt enklere – men det er nå engang sånn at vi vil høre alt med en gang – når det låter som dette… om en tur til Portland som ikke ble helt som forventet.

 

Kristen Englenz – Rebound

Kristen slipper platen ingénue den 28. februar, og dette er vel den siste smakeprøven før hele platen er ute.

Vi gleder oss til dere får høre det ferdige produktet, jeg tror den vil finne mange velvillige ører her hjemme.

Rebound har en skikkelig deilig Maria McKee-feel, og er ganske bisk og bestemt i tonen.
Sjekk den ut:

 

 

Siste artikler

Lest dette?