Tidlig på vinteren 2017 kommer albumet Southern Insecurity av det norske bandet Country Heroes. Country Heroes består av Jørund Vålandsmyr på vokal/gitar, Bjørn Haglund på trommer/vokal, Daniel Vidarson Gullien, gitar/vokal, Tor Ånon Kleivane, bass og Tore Blestrud på steelgitar.

Country Heroes startet opp i Oslo i 2014 og har gjort en rekke konserter allerede, blant annet på Øya-natt, Musikkfest og som oppvarming for Austin-legenden Redd Volkaert. De debuterte med den jukeboksvennlige sjutommeren Forsake This Heartache i 2015.

«She’s My Baby» er første singel fra det kommende albumet og ble sluppet i dag alle steder. Låten kan best karakteriseres som en dansbar klassisk countrylåt med et moderne innslag av 50-tallspop og ulevd liv. Låtens handling utspiller seg i et av hovedstadens klassiske vannhull.

Country Heroes utgis på labelen Safe & Sound Recordings.

SHARE
Forrige artikkelVideopremiere: Anders Dahlberg – Dancing With The Stars
Neste artikkelSpilleliste – November 2016
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here