fbpx

Country Heroes – She’s My Baby

Tidlig på vinteren 2017 kommer albumet Southern Insecurity av det norske bandet Country Heroes. Country Heroes består av Jørund Vålandsmyr på vokal/gitar, Bjørn Haglund på trommer/vokal, Daniel Vidarson Gullien, gitar/vokal, Tor Ånon Kleivane, bass og Tore Blestrud på steelgitar.

Country Heroes startet opp i Oslo i 2014 og har gjort en rekke konserter allerede, blant annet på Øya-natt, Musikkfest og som oppvarming for Austin-legenden Redd Volkaert. De debuterte med den jukeboksvennlige sjutommeren Forsake This Heartache i 2015.

“She’s My Baby” er første singel fra det kommende albumet og ble sluppet i dag alle steder. Låten kan best karakteriseres som en dansbar klassisk countrylåt med et moderne innslag av 50-tallspop og ulevd liv. Låtens handling utspiller seg i et av hovedstadens klassiske vannhull.

Country Heroes utgis på labelen Safe & Sound Recordings.

Siste artikler

Lest dette?