Fredagsvideo: Rudi Myntevik – Time

På hemmelig sted i Oslo ligger en av de fineste pop EP-ene jeg har hørt. Det så lenge ut til at platen ville bli liggende stille på ubestemt tid, men så fikk plutselig Rudi Myntevik napp hos plateselskapet Grappa. Og for litt siden kom singelen “Time” ut i alle digitale kanaler.
RudiMyntevik-Time

Sist vi hørte Rudi Myntevik, så stod han på scenen i Grand Prix med Rune Berg og Asbjørn Ribes låt “You Break It You Own It”. I etterkant av dette har han putlet rundt i Lydbroderiet i Oslo, der han sammen med Rune Berg har skrudd sammen en fjellstø bunke med låter som vil blåse sokkene av de fleste med en forkjærlighet for lettbeint popmusikk med referansepunkter mot de tre B-ene; Beach Boys, Byrds og Beatles. Og mye mye mer, vil jeg anta – men så dreven er jeg ikke på popfeltet.

Du finner “Time” på iTunes, Spotify og Wimp. Og snart kommer det mer… mye mer!

For tiden er Rudi Myntevik på veien i trioen Rune, Ronnie & Rudi, som turnérer for Rikskonsertene. Og som seg hør og bør, så bruker Ronnie MAG Larsen frikveldene til å redigere musikkvideoer. Denne gangen er det altså Rudi Myntevik som har vært så heldig å få nyte godt av Ronnies filmkunnskaper…

Forrige artikkelSturgill Simpson – Madam Felle, Bergen – 25.09.14
Neste artikkelLuke Winslow King – Everlasting Arms
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here