Det er med dårlig skjult misunnelse vi her vestpå omtaler det voksende Americana & Country miljøet i Oslobygda. Det virker som om bandene popper opp bak enhver totempæl, mange av dem har jo vår venn Alexander Lindbäck på trommer. Eller bak spakene i studio.

Det er vel heller ingen hemmelighet at det foreligger planer om å kidnappe nevnte Lindbäck og omplassere ham til Bergen. Men nå foregriper vi begivenhetenes gang.

I spissen for Country Heroes finner vi Jørund Vålandsmyr. Bak trommene Bjørn Haglund, og på bass Tor Ånon Kleivane. Gitarjobben håndteres av Daniel Gullien. Med andre ord mange navn vi kjenner fra andre sammensetninger. Og bak spakene i studio altså Alexander Lindbäck.

Country Heroes - Forsake This HeartachePå singelen “Forsake This Heartache” finner vi også Tore Blestrud på steelgitar.

SideA: “Forsake This Heartache”.
SideB: “Country Star”.

Og den foreligger på 7″ vinyl.
For eksempel hos Big Dipper.

Digital kan den også finnes alle steder du nyter din digitaliserte musikk.

Singelen er utgitt på Lindbäcks Safe & Sound Recordings.

Og lørdag spiller Country Heroes opp til dans på Smelteverket – i Saturday lives “Xmas Special”.

Forrige artikkelÅrets Norske Album 2015
Neste artikkelSingle fra Trond Svendsen & Tuxedo
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here