Musikklørdag i Oslo: Country på Pokalen, St.Thomas på Mono

Lørdag er det en veritabel snopepose av en musikkhelg i Oslo.

På Pokalen møtes de svenske Honky Tonk-heltene David Ritschard & Krokodiltårarna, de norske countryrockerne Roger Græsberg og Foreningen og Oslos countryhelter Country Heroes.

En stort strammere lineup skal man vel lete lenge etter her i landet hvis man elsker genuin countrymusikk og honky tonk. David Ritschard slipper sin debut-EP denne kvelden, og mellom seg skal de tre bandene sørge for at Oslos countryfans er dønn svette før solen står opp søndag morgen.

Sjekk ut info Facebookeventet. Showtime fra klokken 20:00.

På Mono samles et knippe artister for å hylle Thomas Hansen. St. Thomas har vært borte i 9 år i september, og kan vel etter vårt syn ikke hylles ofte nok.

Det ligger et slør av hemmelighetskremmeri over arrangementet, men sikre kilder opplyser at bloggfavoritter som Einar Kaupang (Dig Deeper) og Alex Lindbäck (Roger Græsberg, Folque, Jayhawks) vil være å finne på scenen – sammen med en lang lang rekke andre artister som skal tolke Thomas’ låter.

Konserten starter klokken 18:00, og har gratis inngang. Sjekk ut Facebookeventet.

 

 

Forrige artikkelJeff Porter på Norgesturné i juni
Neste artikkelCave States – True Life
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here