Videopremiere: Unnveig Aas – Fleeting Love

Tidligere i år albumdebuterte Unnveig Aas med plata Old Soul. Ei plate som jeg fortsatt regner for en av årets beste norske utgivelser.

Nå er det klart for en ny og rykende fersk video fra Unnveig og plata Old Soul. Denne gangen er det en liveversjon av låta «Fleeting Love» som er festet til den digitale filmrullen. Versjonen vi får i denne videoen er strippa ned til gitar og vokal, uten at det går bekostning av noe som helst. For i Unnveig Aas sitt musikalske univers er det Unnveig sin stemme og evne til å formidle som er de sterkeste trumfkortene. Når så Roger Græsberg sitter i bakgrunnen og maler smellvakre lydbilder med gitaren sin, blir resultatet så usigelig vakkert.

Jeg har hørt Unnveig Aas spille live en rekke ganger det siste året, og hver eneste gang blir jeg sittende der med gåsehud. Plata er gull, videoen er gull, men når Unnveig Aas holder konsert, regner det diamanter!

Videoen ser du her og nå på Dust of Daylight, men allerede i morgen kan du se og høre Unnveig Aas live på Kampen Bistro i Oslo. Videre utover høsten og inn i den mørke vintertida, så har Unnveig og bandet planlagt å spille en hel del andre steder rundt om i landet. Alle bør unne seg en konsert med Unnveig Aas, det varmer!

Hun spiller på følgende steder i tida fremover.

28.09 – Kampen Bistro, Oslo

20.10 – Gamlebyen Kulturhus, Fredrikstad
28.10 – Bastard, Tromsø

03.11 – Brygga Kultursal, Halden
17.11 – Oslo Konserthus (support for Ida Jenshus)

05.12 – Ibsenhuset, Skien
06.12 – Bølgen Kulturhus, Larvik
07.12 – Nøtterøy Kulturhus
09.12 – Union Scene, Drammen

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Becca Mancari – Golden
Neste artikkelNashville Happenings: Americanafest Edition
Rune Torsteinsen, odøling -67 modell. Har en bakgrunn som dj fra åra rundt 1990 på ei lokal bule hvor blues, sørstatsrock og pubrock sto høyt i kurs. Men selv om bula gikk dukken, så beholdt jeg interessen for musikk. I dag spiller jeg fortsatt gammel Lynyrd Skynyrd og Little Feat. Lone Justice og Maria McKee vil jeg alltid ha med meg. Det samme gjelder for Son Volt og Jason Isbell. Min største hobby og tidstyv er nok jakten på nye og ukjente artister. PS. Jeg liker både country & western.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here