Fredagsvideo: Unnveig Aas – What Hurts The Most (is knowing you want to leave)

Unnveig Aas, dere. Unnveig Aas. Det er vel knapt en norsk plate vi har gledet oss til som vi gjør til Unnveigs Old Soul som treffer platespillere landet over den 31. mars.

Her er en rykende fersk video som gjør ventetiden litt enklere å takle…

Forrige artikkelPlatebunken: Adrian + Meredith, The Kernal, Leif Vollebekk
Neste artikkelAmerican Aquarium, en reise gjennom livet
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here