Fredagsvideo: Becca Mancari – Golden

En av de fineste artistene jeg oppdaget i Nashville forrige uke, var Becca Mancari.
Hennes gjesteopptreden med Liz Cooper den siste kvelden på High Watt var så energisk og heftig at jeg måtte finne ut mer. Og det jeg fant ut var at hun kommer med ny plate i oktober, og her er den blodferske videoen og singelen «Golden». Lytt til dette og nyt!

Gjett én gang om vi kommer tilbake til dette i oktober?

Ha en aldeles gylden fredag!

SHARE
Forrige artikkelEksklusiv forhåndslytt: Madison Lewis – Back To The Blue
Neste artikkelVideopremiere: Unnveig Aas – Fleeting Love
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here