Årets fjerde Dust of Daylight Podcast er klar. Rune og Jan Kristoffer snakker litt om ferske plater, og noen plater vi har hørt veldig mye på og har veldig dårlig samvittighet for at vi ikke har skrevet noe om (foreløpig). Ved en tilfeldighet så valgte Rune ut nesten bare kvinnelige artister, mens Jan presenterer låter som har truffet ham ekstra kraftig de siste månedene.

Vi outer dessuten en kompis som litt i overkant sykelig opptatt av platesamlingen sin, og noen innrømmer et middels til kraftig man-crush. Så her er det noe for enhver smak!

I dagens podcast møter vi Robyn Ludwick, Josh Ritter, Micah Schabel, Lillie Mae, Iron & Wine, Dave Rawlings, Becca Mancari, The National og Kashena Sampson. Og på en måte Lucinda Williams. 

Og så glemmer jeg å outtrodusere låten til Robyn Ludwick, men vi åpner altså med låten “Texas Jesus” – som jeg hadde store planer om å gjøre et stort poeng av… wasted opportunity. 

Dust of Daylight  Podcast
Dust of Daylight Podcast
Podcast: #4 - 2017: Noen av høstens nyheter
Loading
/
Forrige artikkelDave Coleman på Norgesturné
Neste artikkelGill Landry – Love Rides a Dark Horse
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here