Endelig har vi klart å sikre oss Dave Coleman til en liten Norgesturné. Vokalist og gitarist i The Coal Men er en mye brukt gitarist i Nashville, og ble i sin tid plukket opp av Todd Snider – som slapp platen Escalator på sitt Aimless Records i 2013. The Coal Men dro på turné med Snider, og ga i 2016 ut den utsøkte Pushed To The Side

Dave Coleman har også vært fast gitarist for vår venn Stephen Simmons i en årrekke og spiller på de fleste platene hans. De to har også en mengde turnéer i Tyskland og Nederland bak seg. Høsten 2016 så vi ham i Nashville, og det var en konsert på hakeslepp-nivå. Vi spilte inn en Dust of Daylight Session med ham noen dager seinere.

Nå er altså Dave klar for sin første soloturné i Norge, og vi kan kan stolt presentere ham på huskonsert i Bergen og i Trondheim i samarbeid med Flathill Concerts.

Her er turnélisten:

7. nov: Huskonsert Trondheim. Facebookevent. Flathill Concerts i samarbeid med DoD Live.
8. nov: LY Oslo – Facebookevent.
9. nov: Dust of Daylight Bergen – Ta kontakt for billetter på live@musikkbloggen.no
11. nov: Huskonsert Karmøy. Utsolgt.
12. nov: Huskonsert Haugesund.

SHARE
Forrige artikkelDig Deeper – In Central European Time
Neste artikkelPodcast: #4 – 2017: Noen av høstens nyheter
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here