fbpx
Forsiden Alle poster Americana DoD Sessions: Dave Coleman

DoD Sessions: Dave Coleman

Dave Coleman er frontmann i bandet The Coal Men, og slapp nylig platen Pushed To The Side, som vi sterkt anbefaler. I september besøkte vi studioet hans, Howards’s Apartement Studio, i Nashville. Sammen med Duane “Chop” Blevins, så gjorde han to låter fra Pushed To The Side, og det skulle jammen meg ikke overraske meg om redaktøren og bloggen dukker opp i teksten til den ene låten…

Dave Coleman valgte ut låtene “Depreciate” og “The Singer”, der den første tilsynelatende handler om en van han var særdeles glad i (men teksten stikker dypere enn som så), og “The Singer” er Colemans versjon av Tommy Womacks novelle “The Singer” – om en låtskriver som har alt annet enn en god gig…

Enjoy! Playknappen er midt i bildet i toppen. Og kjøp platen!

 

Forrige artikkelThe Coal Men – Pushed To The Side
Neste artikkelDoD Sessions: Becky Warren
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here