DoD Sessions: Kasey Anderson

For de som har fulgt oss en stund, så vet de fleste at den andre platen vi noen sinne skrev om her på bloggen var Kasey Andersons Nowhere Nights. Platen var en av hovedgrunnene til at bloggen ble startet opp, og siden da har vi fulgt Kasey Andersons karriere gjennom oppturer, sidespor, nedturer og kraftige nedturer.

De siste par årene har Kasey brukt til å stable seg selv på beina, rette opp gamle feilgrep og på å hjelpe andre i tilvsvarende situasjoner.

Da han ble booket til Americanafest sendte jeg avgårde en mail og spurte om han ville stikke innom oss, og mannen var mildt sagt klar.

Vi fikk en lang, og hyggelig stund i stuen i East Nashville – der dere dessverre går glipp av humoren mellom låtene – for er det noe han har nok av så er det nettopp det.

Men låtene får tale for seg selv denne gangen, og vi får høre følgende tre låter:

Wrecking Ball (Gillian Welch/Dave Rawlings)
Believers
Bulletproof Hearts (For Laura Jane)
Like Teenage Gravity

Den siste er hentet fra Nowhere Nights, og det å få høre en fritt valgt låt derfra var mitt eneste request i løpet av de 24 sessions vi gjorde. Det albumet betyr litt for meg, for å si det sånn.

Følg Kasey på Facebook. Sjekk ut nettsiden. Musikken finner du på Bandcamp.

 

SHARE
Forrige artikkelOdd-Erik Lothe & Mighty Magnolias – Rust
Neste artikkelDoD Sessions: Andrew Leahey (AMA2019)
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here