DoD Sessions: Andrew Leahey (AMA2019)

Vår kjære venn Andrew Leahey mistet stemmen dagen før vi låten stuen hans for å spille inn DoD Sessions i fjor, så han hadde åpen invitasjon til stuen vår i East Nashville så snart stemmen var tilbake. Den fant heldigvis veien hjem til strupen hans i god tid før vi dro hjem – og Andrew stakk innom oss den siste dagen vår i Nashville i fjor – og gjorde tre låter foran kameraet vårt.

Andrew Leahey & The Homestead har en ny plate på gang, og den nye singelen ble særdeles pent omtalt i Rolling Stone for noen dager siden. Du kan høre og lese om den der. En skikkelig råtass av en rocker som har fått navnet «Keep The Car Running».

Høydepunktet i stuen hos oss var alt annet enn en rocker, det var den nydelige hyllesten til moren, som har fått Alzheimers. Han ga oss en helt vidunderlig versjon av «4202 Franklin» som brakte frem tårene hos flere enn artisten.

Låtene vi får høre:

Flyover Country
4202 Franklin
When The Hinges Give

Følg Andrew på Facebook. Sjekk ut nettsiden.

SHARE
Forrige artikkelDoD Sessions: Kasey Anderson
Neste artikkelSinglefredag: Snais, The Northern Belle, Eliot Bronson, The Late Great, Reckless Kelly, Jason Isbell
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here