Her sitter vi. Og konsertene fyker forbi på alle tilgjengelige plattformer. Aldri har vel så mange mennesker sett så mye musikk samtidig. Hadde det bare vært like enkelt å få folk ut av stuen og inn på konserter, så hadde vi konsertarrangører hatt betraktelig mer hår, og mindre vondt i magen.

Men vi elsker det faktum at alle ser musikk overalt, hele tiden.

Det er som å være med på verdens beste festival, der alle dine favorittarister spiller samtidig. På forskjellige scener. HVER kveld.

Vi bidrar med booking på Bergen Digitalfestival, som viser konserter med lokale band hver kveld fra klokken 18 – med proff produksjon. Du finner info her, og alle eventer på Facebooksiden.

Men så sitter en del av våre favorittartister omkring i Norge og vil gjerne nå ut til de vi vet liker musikken deres – og samtidig tjene seg noen kroner til brød og smør. Samtidig sitter flere av våre venner i USA helt uten inntekt og uten et hjelpesystem. Det de har til felles, er at de har et kamera, en mikrofon, en gitar (og kanskje et piano og et munnspill), og et ønske om å spille.

Derfor starter vi nå Dust of Daylights Shelter Sessions. Du finner eventene på Facebooksiden vår. Og kan spleise til artist direkte, eller via artistens PayPal eller vår Vipps når det er utenlandske artister.

Anders Dahlberg

Første artist ut er Anders Dahlberg. Han var den aller første artisten som spilte på Dust of Daylight Sessions, helt tilbake i 2013. Og nå får vi alle besøk av Anders i stua. Samtidig.

Facebookevent finner du her.

Eliot Bronson

Onsdag inviterer vi til en intim huskonsert med Eliot Bronson. Han holder brakkesyken på avstand gjennom å skrive underfundige låter om virus og karantene med sedvanlig snedig humor. Eliot skulle etter planen spille i Norge i mai, men akkurat nå ser jo ikke det så lovende ut. Vi håper du tar turen

Facebookeventet finner du her.

Andrew Leahey

Neste mandag kommer Andrew Leahey på besøk. Han fikk tornadoen i Nashville gjennom hagen, og var millimetre fra å havne midt i det verste da han stupte inn døren sin mens naboens altan blåse forbi. Nå er inntektsgrunnlaget fra musikken satt på pause på ubestemt tid, og Andrew spiller konserter fra stuen sin. En stue som er kjent for de som følger våre Dust of Daylight Sessions fra Nashville.

Facebookeventet finner du her.

SHARE
Forrige artikkelBob Dylan – Murder Most Foul
Neste artikkelDoD Sessions: John R. Miller
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here