Tirsdag kveld fikk et 30-talls smilende lyttere oppleve Gill Landrys 2. huskonsert noen sinne.

Den joviale og sjarmerende herren fra Louisiana kjørte over 30 timer for å rekke konserten i Bergen, og til tross for at han selv hevdet å ha en temmelig kraftig ute-av-kroppen opplevelse på grunn av reisetiden, så leverte den tidligere Old Crow Medicine Show strengemannen en konsert det vil gå gjetord om i årevis i det Bergenske Americana og gitarplukke-miljøet. Et gnistrende sett, spekket med låter vi kjente – og låter ingen hadde hørt før, fylte rommet – og smilene etterpå var mange og ekte.

Gill Landry Bergen2Torsdag kveld inntar han Mono i Oslo, der han står på plakaten for en splitgig med Rootsys stjerneskudd Ellen Sundberg. Sundberg er plateaktuell med Cigarette Secrets, og kombinert vil de to levere hvert sitt sett i en unik kveld for alle som er glade i Americana, gode tekster og heftig  gitarspill.

Facebookeventen finner du her. Showtime 21:00.

Men IKKE NOK MED DET! For fredag kveld kan du finne Gill Landry i hagen hos Dust of Daylights Rune Torsteinsen, der suksessen med Hannah Aldridge / Roger Græsberg / Unnveig Aass / Paul Henriksen nå følges opp med en ny hagekonsert i regi av DoD Live & Rootsy Live.

Torsteinsen byr på en herlig kveld fylt av Gill Landry og ikke minst bloggfavoritt Roger Græsberg & Foreningen. Kjenner vi ham rett så serverer han vel mat også…

Ikke en kveld å gå glipp av det heller. Det er i øyeblikket noen ytterst få billetter ledig, ta kontakt med Rune Torsteinsen om du ønsker plass.

SØNDAG spiller han i hagen til Tom Skjeklesæther og Turid Torgerstuen i Halden. Det er ledige plasser, kontakt Turid på mail på turidt@halden.net. Adressen er Bjerkeveien 5 i Halden. Showtime 20:00

Forrige artikkelThe Felice Brothers – Life In The Dark
Neste artikkelRotvelt – En fortapt bror
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here