fbpx
Forsiden Alle poster Americana Eliot Bronson – Undredal Sessions

Eliot Bronson – Undredal Sessions

I fjor sommer turnerte Eliot Bronson Norge, og ett av besøkene ble til en legendarisk konsert i Undredal Stavkyrkje. Når vår mann i Florø, Arne Hjorth Johansen, kom opp med konseptet “Unplugged i Undredal”, så fant vi raskt ut at her var det bare en ting å gjøre – nemlig samle sammen det vi hadde av kameraer og lydutstyr og ta turen inn til Undredal.

Norges minste stavkirke ble bygget på 1100-tallet, trolig 1147, og har sitteplass til 40 veldig gode venner. Eller 35 vanlige nordmenn. Omgivelsene er en historie for seg selv, og innvendig finner du et kirkerom som det ikke finnes maken til – med en akustikk som er helt unik. Det er ikke uten grunn at både Undredal og stavkirken ble brukt som inspirasjon da Disney lagde “Frozen”.

Denne helt spesielle konserten ble i tillegg filmet og spilt inn, og vi håper å få gjort noe med dette i løpet av forsommeren.

Etter konserten måtte vi selvsagt lage en ny episode av Dust of Daylight Sessions, og Eliot valgte å spille to låter fra sin nye plate Talking To Myself, “What I’ve Done With My Life” og “Wait For Me”.

Forrige artikkelEliot Bronson – Talking To Myself
Neste artikkelFashion Victims – Fashion Victims
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here