DoD Sessions: Richmond Fontaine

Lørdag 9. april spilte Richmond Fontaine sin siste konsert i Bergen. Madam Felle var vertskap for bandet som siden 1994 har gitt oss litterære låtperler som få (om noen) andre rockeband har vært i nærheten av. Vi skrev litt om konserten, den siste kvelden med Richmond Fontaine.

På vei mellom Bergen sentrum og Flesland flyplass fant de tid til å besøke Dust of Daylight Sessions i skogen ved Fantoft Stavkirke.

De kunne by på låten «I Got Off The Bus» fra den nye platen You Can’t Go Back if There’s Nothing To Go Back To.

Vi er veldig glade og enormt stolte over å kunne presentere Dust of Daylight Sessions, med våre gjester Richmond Fontaine. (Trykk play i bildet i toppen av saken)

…og fuglekvitteret på slutten av videoen er IKKE juks!

SHARE
Forrige artikkelSiste kveld med Richmond Fontaine
Neste artikkelDoD Sessions: Fernando
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here