fbpx

Dust of Daylight Sessions: Tove Bøygard

Dust of Daylight Sessions: Tove Bøygard

Vi har gledet oss til å dele denne med dere. Tøve Bøygards Dust of Daylight Session fra Den Forvitnelege Countryfestivalen på Voss ble noe helt spesielt.
Sjelden har kameramannen hatt tilsvarende vidunderlig gåsehud under innspilling, og one-take bandet bestående av Tove Bøygard på vokal og gitar, Freddy Holm på mandolin og fele og Jørun Bøgeberg på bass filleristet dansesalen på Kringsjå Pensjonat denne morgenen.

Omfattende tekniske utfordringer med utstyret gjorde at vi lenge fryktet opptakene fra fjorårets festival var tapt, men heldigvis har vi en ekte arkeolog på laget – og lydmann (og arkeolog) Arnulf Østerdal har gjenskapt og levert lyd langt over hva vi kunne forvente. Video-delen var vi litt mer uheldige med, men det ble til slutt en session vi er veldig glad for å kunne dele med dere. Vi vil anbefale alle om å gå ut og se live musikk, og skulle Tove Bøygard spille i nærheten av deg, så gå ikke glipp av det!

Låtene vi får høre er:

1: Bøte vengi
2: Bella ciao

Siste videoer

Block title