Dust of Daylight Sessions: Tove Bøygard

Vi har gledet oss til å dele denne med dere. Tøve Bøygards Dust of Daylight Session fra Den Forvitnelege Countryfestivalen på Voss ble noe helt spesielt.
Sjelden har kameramannen hatt tilsvarende vidunderlig gåsehud under innspilling, og one-take bandet bestående av Tove Bøygard på vokal og gitar, Freddy Holm på mandolin og fele og Jørun Bøgeberg på bass filleristet dansesalen på Kringsjå Pensjonat denne morgenen.

Omfattende tekniske utfordringer med utstyret gjorde at vi lenge fryktet opptakene fra fjorårets festival var tapt, men heldigvis har vi en ekte arkeolog på laget – og lydmann (og arkeolog) Arnulf Østerdal har gjenskapt og levert lyd langt over hva vi kunne forvente. Video-delen var vi litt mer uheldige med, men det ble til slutt en session vi er veldig glad for å kunne dele med dere. Vi vil anbefale alle om å gå ut og se live musikk, og skulle Tove Bøygard spille i nærheten av deg, så gå ikke glipp av det!

Låtene vi får høre er:

1: Bøte vengi
2: Bella ciao

SHARE
Forrige artikkelEndre Olsen & Hestehandlarane – Gje meg jorda til bustad
Neste artikkelSigne Marie Rustad – Particles of Faith
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here