Andrew Leahey er klar for ny Norgesturné. Etter fjorårets stort sett utsolgte turné, der Andrew fikk møte sitt norske publikum for første gang, har vi hatt en rekke ønsker om å få ham tilbake. Og nå byr vi på en akustisk soloturné der han vil presentere låter fra sitt nye album “Airwaves”.

Sammen med bandet The Homestead så har han hatt et fyrverkeri av et år siden de slapp det nye albumet. Et album som har blitt godt mottatt i Amerikansk presse.

Rolling Stone skrev: “Airwaves is a celebratory mix of sharp storytelling and fist-pumping rock & roll swagger.” 
Billboard skrev: “a heartfelt homage to Leahey’s rock heroes such as Bruce Springsteen, Tom Petty, R.E.M. and others.” 
American Songwriter skrev: “It’s impossible to fault Leahey’s sources and his knack for hooks so rugged you can lift a car with them”.
Americana UK skriver: “if you like that top-down, air in your hair feeling then this might be the one for you.”

Mange kjenner jo Andrew som gitaristen som har backet Jon Latham de siste årene. Han har også gjort en lang rekke jobber med bloggfavoritt Elizabeth Cook, deriblant på Grand Ole Opry. Todd Snider og Rodney Crowell er andre som har fått nyte godt av Andrews gitartalent.

Men nå er altså fokuset på egne låter sammen med bandet The Homestead. Andrew har turnért stort sett kontinuerlig siden starten av 2019, men har endelig funnet en åpning i kalenderen for å komme tilbake til Norge.

Er du glad i gitarbasert rock i retning av Tom Petty, tidlig Mellencamp, Springsteen, Satellites, Drivin’n’Cryin, The Blasters… listen er lang og full av deilige musikalske minner, så er Andrew Leahey en mann for dine ører…

 

Turnéplan – Andrew Leahey 2019:

7. august : Florø – Vesle Kinn. Facebookevent. Billetter
8. august : Bergen – Torbjørns Konserthall. Facebookevent. Billetter
9. august : Randaberg – Eplekjekt. Facebookevent.
10. august : Oslo – Privat selskap.
11. august :  Hønefoss – Huskonsert. Facebookevent.
12. august : Ringebu – Arnemoen Gard. Billetter.
13. august : Trondheim – Flathill Concerts. Billetter.
14. august:  Brummundal – Brummundal Barbérstue. Facebookevent. Billetter.

(Foto: Arnulf Østerdal)

Forrige artikkelMatthew Milia – Alone at St. Hugo
Neste artikkelTrond Svendsen & Tuxedo – Smalltown Stories
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here