fbpx

DoD Live Presents: Neal Hoffmann

Neal Hoffman - Half The Universe

27. februar kommer vår gode venn Neal Hoffmann på besøk til Bergen og Logen Bar. Neal har tidligere besøkt oss på Backyard Barbeque Festival, og har også turnért Norge sammen med Ephemera.

Sist vi gjorde en større sak med Neal, så gjaldt det singelen “Half The Universe (is missing)”, som han spilte inn som en reaksjon på hendelsene på Utøya. Låten ble gitt bort til fri nedlasting, og er også tilgjengelig på alle streamingtjenester og på YouTube. Du kan lese mer om låten og prosessen her.

Alle videoene fra Neals konsert på BBF kan du finne på denne playlisten på YouTube.

Og nå er han endelig klar for Dust of Daylight Live og Logen Bar. Datoen er som nevnt 27. februar, og tidspunktet er som alltid 20:30.

Du kan lese mer på Facebookeventen. Billetter kan du kjøpe på live@musikkbloggen.no. Som vanlig opererer vi med forhåndssalg til de som ønsker. Overføring til vår konto, og liste i døra. Det blir også billetter i døra.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/136469896″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

 

“Half The Universe (is missing)”:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1apRxCiRP5g[/youtube]

 

“Maybe Arizona” fra årets BBF:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qCu1iJYCOfo[/youtube]

 

“Rocket Boys” fra årets BBF:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cMdV3Lt8b0k[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?