Neal Hoffman - Half The Universe

27. februar kommer vår gode venn Neal Hoffmann på besøk til Bergen og Logen Bar. Neal har tidligere besøkt oss på Backyard Barbeque Festival, og har også turnért Norge sammen med Ephemera.

Sist vi gjorde en større sak med Neal, så gjaldt det singelen «Half The Universe (is missing)», som han spilte inn som en reaksjon på hendelsene på Utøya. Låten ble gitt bort til fri nedlasting, og er også tilgjengelig på alle streamingtjenester og på YouTube. Du kan lese mer om låten og prosessen her.

Alle videoene fra Neals konsert på BBF kan du finne på denne playlisten på YouTube.

Og nå er han endelig klar for Dust of Daylight Live og Logen Bar. Datoen er som nevnt 27. februar, og tidspunktet er som alltid 20:30.

Du kan lese mer på Facebookeventen. Billetter kan du kjøpe på live@musikkbloggen.no. Som vanlig opererer vi med forhåndssalg til de som ønsker. Overføring til vår konto, og liste i døra. Det blir også billetter i døra.

 

 

«Half The Universe (is missing)»:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1apRxCiRP5g[/youtube]

 

«Maybe Arizona» fra årets BBF:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qCu1iJYCOfo[/youtube]

 

«Rocket Boys» fra årets BBF:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cMdV3Lt8b0k[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelHakan Markussen – Live at the Backyard Barbeque Festival
Neste artikkelSeven Doors Hotel – Madam Felle, 31.januar 2014
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here